Divadelní kavárna pod Palmovkou
dkpp.cz
kavarna@dkpp.cz
+420212248115
SOUKROMÉ A FIREMNÍ AKCE
Divadelní kavárna Vám kromě klasického provozu nabízí prostor k soukromým či firemním večírkům, oslavám, vernisážím a koncertům. Raut, party, banket, zahradní slavnost, zážitkovou gastronomii, barmanskou show, občerstvení pro různý počet hostů, číše vína, welcome drinky, různé hody i setkání k různým příležitostem, pro Vás mile rádi zajistíme. Kapacita kavárny je cca 55 míst. V případě požadavku většího počtu lidí lze po dohodě s divadlem rozšířit prostor a využít foyer divadla, včetně možnosti zhlédnutí vybraného představení či zadaného představení pouze pro Vás.
USPOŘÁDÁME VÁM AKCI
VEČERNÍ ALL INCLUSIVE GALA MENU
200 osob, předkrm, hlavní jídla, vegetariánská jídla, saláty a dezert. Rozšířená nabídka nealkoholických nápojů, kávový servis, sekty, bílá i červená vína a výběr piva, zahrnující neomezenou konzumaci alkoholických nápojů. Cena za občerstvení před představením a za večerní raut po představení, trvání rautu cca 5 hodin, včetně neomezené konzumace alkoholických nápojů 1.600,- na osobu.
Předkrm
Variace kanapek se šunkou od kosti na bylinkovém žervé,
s rostbífem na jemném křenovém základu,
s marinovaným lososem s dipem z limet a kapary.
Hlavní jídla
Sous vide hovězí líčka na červeném víně s perlovou cibulkou
s gratinovanými bramborami.
Kančí kýta s pečenými šípky a fenyklem
s jemnými bylinkovými bramborovými noky
Vepřová panenka ve smetanové omáčce z lišek se šafránovou rýží
Kuřecí supreme se zeleninou na cideru s estragonovou omáčkou,
pilaf z jasmínové a černé rýže.
Vegetariánské
Ravioly plněné směsí italských sýrů v omáčce z pečených rajčat a čerstvých bylinek
Krémové rizoto s chřestem a liškami dušenými na bílém víně a parmezánem
Saláty
Čekankový salát s modrým sýrem a pekanovými ořechy
Lehký salát caprese ze sýru mozzarella, rajčat a listů bazalky
Čerstvá krájená zelenina s variací omáček
(rajčata, ředkvičky, kedlubny, papriky, variace listových salátů)
Dezert
Vídeňský Sachrův dort lahodné čokoládové chuti s domácí meruňkovou marmeládou, připravený dle tradiční receptury.
Káva
Filtrovaná káva a dále v kavárně k dispozici espresso,
macchiato, cappuccino, flat white, caffé latte a
vídeňská či ledová káva.
Nealkoholické nápoje
Domácí limonády tradičních i netradičních příchutí dle vašeho výběru
(citrus, lesní plody, mango, máta, zázvor),
pepsi-cola, tonik, džus, ledový matcha čaj, kombucha a maté,
citronáda, minerálka jemně perlivá, pramenitá voda neperlivá.
Sekt
Prosecco MIA, Cantina Produttori di Valdobbiadene (vinicola.eu)
Bílá vína
Veltlínské zelené, pozdní sběr 2017, Sine Compromissum, Na Soutoku
Ryzlink vlašský, pozdní sběr 2016, Sine Compromissum, Na Soutoku
Pálava, pozdní sběr 2018, Vinařství Na Soutoku
Červená vína
Cabernet Sauvignon Perla La Costa Chile (vinicola.eu)
Malbec Elsa Casa Bianchi Argentina (vinicola.eu)
Malbec Elsa, Valentin Bianchi (vinicola.eu)
Pivo
Řemeslné pivo z Pivovaru Kamenice nad Lipou
kamenická 10°, 11°, 12°, IPA, STOUT,
Z Únětického pivovaru 10,7 °,
nealkoholická piva – Bakalář, Schneider Weisse, Bernard švestka.
Digestive
Výběr pálenek z pěstitelské pálenice – švestka, hruška, meruňka, třešeň, ořech
RAUTY, BANQUETY, GALA VEČERY, POLEDNÍ A VEČERNÍ MENU
Dle Vašeho přání zhotovíme raut pro několik desítek či stovek hostů. Téměř neomezená nabídka studených a teplých pokrmů, dezertů a nápojů, vše záleží čistě na Vaší preferenci. Na základě Vámi poskytnutých informací pro Vás vytvoříme nabídku na míru. Tradiční či netradiční, vegetariánské, veganské či bezlepkové.
Pro lepší představu o naší nabídce Vám prezentujeme ukázky našich nápadů a výtvorů a návrhy menu, které jsme realizovali v minulosti.
Nevíte jaké jídlo se může na akci servírovat? Projděte si některé z přiložených rautových menu z předešlých akcí. Pro inspiraci uvádíme také přehled oblíbených rautových pokrmů ze studené a teplé kuchyně. Zpravidla pro zákazníky vždy vedle tradičních jídel připravujeme i nové vlastní receptury a neotřelé kombinace.
Prohlédněte si naši nabídku a v klidu promyslete co Vás zaujalo a co nejlépe vyhovuje Vašim představám.
RAUT – PŘEDKRMY A FINGER FOOD
Kanapky, sendviče, toasty, chleby
- Kanapky se zauzenou Schwarzwaldskou šunkou a kapary
- Kanapky s norským uzeným lososem s koprovým dipem
- Tramezzini s krémovým sýrem a pečenými paprikami
- Kváskové toasty s modrým sýrem a pekanovými ořechy
- Foccacia s grilovanou zeleninou a parmskou šunkou
- Sendviče se salátem z krůtí šunky a uzeného pstruha
- Rolovaný sendvič s Caesar salátem a kuřecím masem
- Rolovaný sendvič s kořeněným kuřecím masem
- Club sendvič s uzeným lososem a křenovým krémem
- Olivový chléb s iberskou šunkou, kozím sýrem
Terinky, rillettes, surf&turf
- Anglický roastbeef s tatarskou omáčkou
- Tatarák z marinovaného lososa s kaviárovou pěnou
- Terina z kachních jater s fíkovým chutney
- Na pánvi pečený mořský ďas, artyčokové purée a tapenáda
- Hovězí carpaccio obalené v pepři parmazánová mousse
- Hovězí tatarák s červenou cibulí a okurkami cornichons
- Rillettes z pomalu pečené kachny s portským vínem
- Zvěřinová terinka s divokými brusinkami
- Grilovaný hermelín s divokými brusinkami a tousty
- Chilli-limetové krevetky na jehle
KLASICKÉ MENU S OBĚDEM A RAUTEM
120 osob, požadavek na tradiční jídlo, tříchodové obědové menu a večerní raut, nápoje z části vlastní a z části účtovány dle spotřeby, Zákazník požadoval alternativní nabídku jednotlivých pokrmů pro možné úpravy menu. Cena za celodenní akci, obědové menu a večerní raut 1.400,- na osobu.
Menu I.
Uzená šunka plněná křenovým žervé s jablky s máslovou brioškou
Vývar z hovězích žeber s játrovými knedlíčky, kořenovou zeleninou a nudlemi
Svíčková na smetaně s brusinkami a žemlovými knedlíčky
Menu II.
Zvěřinová paštika s praženými mandlemi, šípkové coulis s máslovou brioškou
Hovězí vývar s játrovými knedlíčky, masem, řapíkatým celerem a nudlemi
Špikovaná dančí nebo kančí kýta na smetaně s divokými brusinkami,
máslové knedlíčky ze žemle a perníku
Raut
Roastbeef z vyzrálého flanku s chilli dipem, s česnekovo-sýrovým dipem
Terinka z uzených kuřecích stehen se šípkovým coulis
Blanšírované a marinované tygří krevety nebo losos s mladým česnekem, mořskou solí, třtinovým cukrem a limetovou šťávou
Smažené mini řízečky z vepřové panenky, kuřecích nebo krůtích prsou
Těstovinový salát s batáty, okurkou, barevnou cibulkou, pažitkou
Trhaný listový salát s Caesar dresinkem a tymiánovými krutóny
Kanapky
Kanapka s marinovaným sýrem a sušenými rajčaty
Kanapka s česnekovým žervé, tyrolským špekem a mladou cibulkou
Kanapka s lososovým tataráčkem, kapary a limetou
Kanapky s žervé a melouno-mangovým coulis a bazalkou
Gril
Steaky z vyzrálého hovězího flanku, Krůtí steak satay s arašídovou omáčkou
Vepřový špízky s cibulí, paprikou a zelenou chilli papričkou
BBQ hovězí žebra, Grilované sýry – pařený a ovčí sýr
Grilovaná zelenina – lilek, cuketa, celer, kukuřice, brambory
rajčatová salsa, guacamole, čatný – mangové, cibulové, bylinkový dip,
salsa z čerstvých chilli papriček
Dezerty
Krájené ovoce s mátovým sirupem a čokoládou
Krém z pravé vanilky s irským likérem, lesními plody a máslovou sušenkou
Banketové pečivo, kváskový chléb
Možné další varianty a veggie pokrmy
Předkrmy
Grilovaný hermelín s divokými brusinkami a tousty
Sýrová rolka s křenovým žervé s jablky s máslovou brioškou
Polévky
Bramborovo-smetanový krém s medvědím česnekem a pečenou dýní
Krém z černého kořene s fritátovými nudlemi z červené řepy
Zeleninový vývar s bylinkovými knedlíčky, zeleninou a nudlemi
Hlavní jídla
Gratinovaná cuketa s parmezánem, se salátem z červené čočky a zeleninovou salsou
Steak z lososa na grilované zelenině s batáty a citrónovou omáčkou
Malé steaky z vepřové panenky s pepřovou nebo bylinkovou omáčkou, pečené brambory na plechu s cuketou, cibulí a rozmarýnem
Filírovaná vepřová panenka marinovaná s rozmarýnem a tymiánem, pepřová nebo bylinková omáčka, pečené brambory na plechu s cuketou, paprikou Gril
Kuřecí křídla marinovaná v medu a sójové omáčce
Tygří krevety v limeto-zázvorové marinádě
Výběr grilovacích klobásek s jablečno-křenovým krémem a hořčicí
Raut
Tatarák z české hovězí svíčkové (z tuňáka) s česnekem a topinkami
Zvěřinová paštika s praženými oříšky a brusinkovým coulis
Galantina z kuřete se slaninou a špenátem
Ragú z divočáka na polotmavém jantarovém pivě se špekem
a cibulovým salátem s čerstvým křenem
Nakládané kousky zrajících sýrů s česnekem, cibulkou a bylinkami
Pečená kuřecí stehýnka v bylinkové marinádě s česnekem
Saláty
Salát z červené čočky a pohanky
Kuskus s grilovanou zeleninou a tomatovou pulpou
Dezerty
Variace cup cakes, minidezertů, vanilkové, ovocné, čokoládové
Ovocné a zeleninové mini smoothies, Grilovaný ananas
RAUT – VÝBĚR STUDENÝCH POKRMŮ
Maso, maso, maso
- Carpaccio z hovězí svíčkové s parmazánovým mousse
- Roast beef z vyzrálého flanku se sójovými klíčky a fenyklem
- Vysoká roštěná v pepři s dijonskou hořčicí
- Tatarák z české hovězí svíčkové s česnekem a topinkami
- Mini telecí/jehněčí kebab s barbecue omáčkou
- Uzený pstruh s koprovým krémem
- Zvěřinová paštika s praženými oříšky a brusinkovým coulis
- Galantina z kukuřičného kuřete se slaninou a špenátem
- Terinka z uzených vepřových kolen s křepelčími vejci
- Tacos v kukuřičné tortille, trhané maso či zeleninové pyré
Rybí speciality, zelenina, smoothies
- Sashimi z lososa, pstruha nebo candáta s bazalkovým pestem
- Marinované tygří krevety s medvědím česnekem
- Krokety z tmavé tresky
- Ančovičky nakyselo na plátcích z černých rajčat
- Enchilada s fazolovou tapenádou
- Variace iberských salámů s nakládanou cibulkou a cornichons
- Výběr tuzemských či zahraničních sýrů s ořechy a keksy
- Žitný chléb s kozím sýrem a pažitkou
- Zeleninové crudité s avokádovým dipem
- Zelenino-ovocné mink smoothies s domácí grisinou
SVATEBNÍ OBĚD A ODPOLEDNÍ RAUT
20 osob, obědové menu, dvě hlavní jídla, dezert, odpolední raut, nápoje dle spotřeby. Cena při složení menu: 2 nebo 3 teplá jídla, přílohy, saláty, dezert a odpolední občerstvení 2- 3 položky 750,- za osobu bez dph.
Hlavní jídla
Mix řízečků z vepřové panenky a kuřecí
Mini burgery se slaninou a čedarem
Mini burgery s kozím sýrem a červenou řepou
Přílohy
Pečené brambory grenaille
Domácí hranolky z brambor a batátů
Saláty
Grilovaná zelenina a řezaná čerstvá zelenina s dresinky
Salát Coleslaw
Sýr feta s olivami
Dezert
Nabízíme dezert vlastní výroby od naší cukrářky, záleží jen na vašem přání a preferenci, možné připravit variace mini desertů, nebo tiramisu, Sachrův dort, čokoládový brownie, vanilkový krém s čerstvým ovocem, lehký dort s
ovocem a zakysanou smetanou apod.
Odpolední raut
Variace kanapek
s rostbífem na jemném křenovém základu,
s hovězím tataráčkem a jarní cibulkou
s lososovým/tuňákovým tataráčkem nebo s marinovaným lososem s dipem z limet a kapary
s modrým sýrem a mangovým coulis
Caprese špízky s cherry rajčaty, baby mozzarellou a bazalkou
Další varianty pro odpolední občerstvení
Roast beef z vyzrálého flanku s chilli dipem, s česnekovo-sýrovým dipem
Terinka z uzených kuřecích stehen se šípkovým coulis
Blanšírované a marinované tygří krevety nebo losos s mladým česnekem, mořskou solí, třtinovým cukrem a limetovou šťávou
RAUTOVÝ OBĚD PRO FA. WIEGEL
240 osob, Banquet lunch for Wiegel company, studená a teplá kuchyně. Cena za raut – 450,-kč/os. bez DPH. Complete price for a banquet – 450 CZK / person without VAT. Nápoje se budou účtovat dle skutečné konzumace. Beverages will be based on actual consumption.
Studený buffet / Cold buffet
Rostbíf s dipem z modrého sýru
Roast beef with a blue cheese dip
Terinka z uzeného vepřového kolene s křenovou pěnou
Terrine of smoked pork knee with horseradish foam
Tartar z tuňáka s kapary a sušenými rajčaty
Tuna tartar with capers and dried tomatoes
Variace kadovských nepasterovaných sýrů
Variety of unique crafted unpasteurized cheeses from “Kadov” village
Listový salát s limetovým dresinkem
Assorted green salads with lime dressing
Čerstvá a nakládaná zelenina Various fresh and pickled vegetables
Podmáslový chléb, banketky, parmazánové tousty
Buttermilk bread, banquet bread rolls, parmesan toasts
Mísa z čerstvého ovoce Fresh fruit bowl
Čokoládový dortík se smetanovým krémem
Chocolate cake with cream sauce
Teplý buffet / Warm buffet
Dančí ragú na červeném víně s mandlovými knedlíky
Fallow deer ragout on red wine with almond dumpling
Roláda z kukuřičného kuřátka a smetanovými brambory se špenátem
Corn chicken roulade with cream and spinach potatoes
Lasagne se sekanými rajčaty, čerstvou bazalkou a sýrovým velouté
Dried tomatoes and fresh basil lasagna with cheese veloute sauce
Nápoje: / Beverages:
Káva espresso (cukr, smetana) 35,- Espresso (sugar, cream)
1 l Pomerančový a jablečný džus 90,- 1 liter of orange and apple juice
1 l Voda s čerstvou mátou a citrónem 60,- 1 liter of mint and lemon water
RAUT- ŠPETKA Z NEPŘEBERNÉ ŘADY VEGGIE, VEGAN A CELIA POKRMŮ
Zeleninka se zeleninkou, polévky
- Tác se sezónními zeleninovými hranolky a výběrem dipů
- Cherry rajčata na špízku s modrým sýrem, sypaný semínky
- Citrusový salát s avokádem a vlašskými ořechy
- Kuskusový salát s rozinkami, pečenými paprikami a okurkou
- Salát z cizrny, černé a červené čočky, quinoi a manga
- Salát z marinované kořenové zeleniny, tofu v nori kornoutku
- Špenátový štrúdl s kozím sýrem a rajčatovou omáčkou
- Grilovaná zelenina-celer, patison, chřest, skládané kapustové listy
- Rajčatová polévka s bílými fazolemi a pečeným fenyklem
- Pórkovo-bramborová krém se zeleným ječmenem
- Krém z černého kořene s pečenou paprikou
- Dýňový krém s červenou řepou a kokosovým mlékem
Luštěniny, semínka, těstoviny
- Smažené nudle se zeleninou, tofu a shitake houbami
- Pečený rýžový pilaf z černé, červené a divoké rýže
- Cizrno-zeleninový burger s červenou řepou
- Pečená čočka s kroupami, cibulkou a černým česnekem
- Salát z rýžových nudlí s artyčoky, seitanem, praženými arašídy
- Těstovinový salát s batáty, okurkou, mrkví a šťovíkem
- Penne s pečenými rajčaty a buffalo mozzarellou
- Gnocchi s mořskou řasou, houbami a bambusovými výhonky
- Quinoa burger s čedarem a cibulovou marmeládou
- Cizrnový thajský salát s bambusem, zázvorem a sójovými klíčky
- Smažený květák v sýrovém těstíčku s majonézou
- Pečené kaštany
RAUT – TEPLÉ POKRMY
- Baví nás vařit trochu jiné polévky z rozmanitých surovin a jejich vzájemném kombinovaní, od krémových až po silné bujony. Masové
či veggie nám nedělají problém téměř vždy celia friendly. Krémy, hutné i řídké, z černého kořene, dýně, celeru, řepy, luštěnin, fenyklu, hub, semínek, ořechů, bylin, prostě všech plodů pole, lesa i luk. - Rádi pečeme celou noc pomalu dlouze tažená masa – vepře, hovězí, skopové, bizoní, velbloudí, sobí, husy, kachny, zvěřinu, výsledkem je maso křehké tak, že se dá jíst kávovou lžičkou přičemž veškerá šťáva a chuť zůstává uvnitř masa.
Klasika, maso, ryby
- Celá pražská šunka pečená s pomeranči a švestkovými povidly
- Celý krocan pečený s nádivkou a podávaný v celku 10 – 25 kg
- Uzené husy a kachny z naší udírny
- Rautové mini řízečky v sezamové krustě, kuřecí, krůtí, vepřové, telecí, bezmasé – Porto Bello, celerové, patizonové a vyzrálé sýry
- Hovězí gulášek s cibulovým cruditéé
- Burger, hovězí hrudí, slanina, mature čedar, cibulová marmeláda
- Galantina z medové kachny na zázvoru, střapačky, kysané zelí
- Steak z lososa na zeleném hrášku s batáty a citrónovou omáčkou
- Argentinská roštěná, omáčka z kachních jater a červeného vína
- Vykostěná stehna z kukuřičných kuřat plněná houbovou nádivkou
- Candát se špenátovými listy a omáčkou z citrónu a ančoviček
- Filet ze pstruha s máslem z tymiánu a citrónu
- Tygří krevety v limeto-zázvorové marinádě
KIOSEK HARUSÁK NMNM
60 osob, předkrm, šunka, polévka, hlavní jídla, vegetariánská jídla, bezlepková jídla, varianty, saláty a dezert, nápoje dle spotřeby. Cena
Varianta I. Klasické menu: 470,-kč/os. Vegetariánské menu: 490,-kč/os.
Varianta II. Klasické menu: 460,-kč/os. Vegetariánské menu: 440,-kč/os..
Návrh menu –Varianta I.
Zvěřinová paštika s divokými brusinkami a bylinkovými tousty
Grilovaný hermelín se zeleným pepřem a tousty (veg.)
Vývar z hovězích žeber s játrovými knedlíčky, zeleninou a nudlemi
Zeleninový vývar s bylinkovými knedlíčky, zeleninou a nudlemi (veg.)
Galantina z kachny na zázvoru s kmínem a lesním medem, střapačky
s kysaným horáckým zelím a smaženou cibulkou
Steak z lososa na grilované zelenině s batáty a citrón. omáčkou (veg.)
Krém z vanilky s irským likérem, lesními plody a máslovou sušenkou
*bezlepková varianta bude připravena bez mouky popř. bezlepkové *
Varianta II.
Šunka z naší udírny s křenovo-jablečným žervé a brioškou
Caprese salát s třešňovými rajčátky, bazalkou a brioškou (veg.)
Bramboračka s hříbky a čerstvou majoránkou
Filírovaná vepřová panenka s pepřovou omáčkou, pečené brambory na plechu s cuketou, paprikou a cibulí, listový salát s bylinkovým pestem
Gratinovaná cuketa uzenou parenicí, se salátem z červené čočky
a zeleninovou salsou (veg.)
Trhanec s medovou omáčkou a mraženým malinovým krémem
*bezlepková varianta bude připravena bez mouky popř. bezlepkové *
Nápoje:
Domácí limo(dle nabídky): 1l 70,-kč
Soda, voda s citrusy: 1l 40,-kč
Káva Bristot(cukr, smetana): 45,-kč(ristretto, espresso, espresso lungo)
*úprava sortimentu dle domluvy*
B/V vinařství – Ratíškovice:
Chardonnay 2017, pozdní sběr, polosuché: 0.7l 180,-kč
Veltlínské zelené 2018, pozdní sběr, suché: 0,7l 170,-
Svatovavřinecké rusé 2018, pozdní sběr, polosuché: 0,7l 160,-kč
Modrý Portugal 2018, pozdní sběr, suché: 0,7l 160,-kč
*dle zájmu*
RAUT – DECATHLON – NMNM
150 osob, odpolední raut, studená a teplá kuchyně, včetně nápojů, cena 500,- na osobu bez dph
Studená kuchyně
Roastbeef s česnekovým dipem
Tataráček z lososa s kapary a limetkou
Sýrové mini sendviče
Salát z nakládané zeleniny s kysaným zelím, listový salát
Hořčice, křen, dipy
Hruškové a brusinkové koláče
Podmáslový chléb, pečivo, parmazánové tousty
Teplá kuchyně
Zvěřinový guláš s cibulovým salátem
Variace mas z venkovní udírny a grilu
Smažené řízečky z vykostěných kuřecích stehen
Škvarkové placky s petrželkou
Nápoje
Perlivá a neperlivá voda ve džbánech
Domácí limonády ve džbánech
Točené pivo Bernard
Sudová odrůdová vína ve džbánech
Instantní káva v termosu (mléko, cukr)
Svařené odrůdové víno, punč, grog
Další varianty
Pečený lososový steak s koprovou holandskou omáčkou
Treska pečená v parmské šunce s bylinkovým máslem
Kančí ragú s pečenými šípky a fenyklem s jemnými bylinkovými noky
Vepřová panenka ve smetanové omáčce z lišek s šafránovou rýží
Zeleninu je možné připravit jako řezanou zeleninu s výběrem dresinků
nebo připravit rovnou namíchané saláty.
Čekankový salát s modrým sýrem a pekanovými ořechy
Lehký salát caprese ze sýru mozzarella, rajčat a listů bazalky
Caesar salát s krutóny, ančovičkami a parmezánem
SUSHI, SHASIMI
Snad nejpopulárnější a nejrozšířenější pokrm pocházející z Japonska, lidé z celého světa navštěvují sushi restaurace kvůli této chuti a snad i zdravému životnímu stylu.
Sushi pro vás připraví sushi kuchař profesionálně vyškolený přímo od japonského mistra. Sushi je možné připravovat přímo před hosty nebo připravit jednotlivé druhy jako součást rautu dle vašeho přání.
Rýže s kouskem ryby ztvárněna v mnoha podobách a každý z kousků má svůj vlastní název. Maki, Nigiri, Temaki, Sashimi, Gunkan, Uramaki/California roll a Chirashi, nechybí žádné.
Zajímavým zpestřením pro vaši akci může být též možnost vlastní přípravy pod vedením zkušeného sushi kuchaře, kdy vám přípravu předvedeme a poté si můžete zkusit vyrobit vlastní kousky, nejen, že se pobavíte, ale odejdete moudřejší o vědomosti jak vyrobit sushi.
COFFEE BREAK
Zařídíme vše potřebné pro libovolnou příležitost Vašeho setkání, dopoledne, odpoledne nebo večer, při kterém se podává menší občerstvení v podobě výrobků studené kuchyně a Vámi zvoleného sortimentu nápojů. Nabízené pokrmy upravíme pro snadnou konzumaci tak, aby nebylo nutné používat talíře a příbory (tradiční i netradiční kanapky, obložené chlebíčky, mini sendviče a dezerty). Ovocné a zeleninové mini smoothies podávané s domácími sušenkami (čokoládové, pomerančová kůra, ořechy).
- Mini sendviče či kanapky šunka, sýry
- Zeleninové crudité s avokádovým dipem
- Uzený losos, rajčata a avokádo
- Mini rolovaný sendvič s kuřecí tandoori
- Mini okurkový sendvič s čerstvým sýrem
- Mini bruschetta s hovězím tataráčkem
- Acai smoothie s lesním ovocem
- Malinové smoothie
- Sušenky s pekanovými ořechy
- Marinované ovoce s jogurtem
- Marinované olivy, nakládaný sýr
- Žitný chléb s kozím sýrem
- Kávový servis
- Nabídka ovocných čajů
- Pramenitá a minerální voda
- Ovocné džusy
- Piňa Colada jogurt s kousky ananasu
- Sklenka Prosecca
DEZERTY A SLADKÉ DOBROTY
Pro vaši akci budete bezpochyby potřebovat sladkou tečku na závěr, nebo prostě jen k zakousnutí ke kávě. Ochutnejte tedy naše malá umělecká díla, která potěší každého gurmána. Nabízíme dezerty vlastní výroby, a když něco neumíme, tak se za to nestydíme, ale zajdeme nakoupit do našich spřízněných pražských i mimo pražských řemeslných pekáren a cukráren, abychom mohli šířit dál jejich dobré jméno skrze jejich dorty, zákusky, koláčky a další sladké pečivo. Máme je rádi za to jakou péči a úsilí vynakládají když zatímco my spíme tak oni pečou. I z toho důvodu je naše nabídka sladkých dobrot téměř neomezená a záleží jen na Vaší fantazii.
Každý dort nebo zákusek se vyrábí se ručně, na základě letitých receptů babiček a jejich maminek, s použitím pouze naturálních surovin. Při výrobě se nikdy nepoužívají chemické přísady a konzervační látky. A právě proto se nabízené výrobky řadí do kategorie exkluzivních.
U nás lze také objednat dorty, či zákusky na odnos s sebou v případě, že potřebujete oslavit svátky a narozeniny u Vás v práci, doma či chcete-li jen tak odpoledne během všedního dne někoho překvapit dortem. Větší množství po Praze mile rádi zdarma zavezeme.
DÁRKOVÉ SETY Z NAŠICH VLASTNÍCH VÝROBKŮ
Chcete-li potěšit Vaše klienty či partnery dárkem, který prochází žaludkem, a který nenajdete jen tak na každém rohu, tedy jste u nás na správném místě.
Vyrábíme vlastní produkty masové a veggie skleničky, sladké skleničky, sušené maso, sušené ovoce, pražené oříšky a další delikatesy. Veškeré suroviny prochází našima rukama od převzetí dodávky, během celého výrobního procesu až po samotné balení a distribuci. Máme tedy celou proceduru pod kontrolou, a s tím jistotu zachování kvality.
Rádi Vám připravíme dárkové balíčky dle Vašich požadavků. Případně pokud chcete jen dodat boxy s občerstvením do práce nebo na akci, bez dalších služeb, jsme připraveni a bude nám potěšením Vám kamkoli po Praze zdarma dopravit. V případě většího množství je třeba dohodnou předem, ve skladě se naše výrobky příliš dlouho neohřejí, neustále vyrábíme další a neustále přicházíme s novými druhy.
Aktuálně mezi výrobky naleznete
- Sušená masa, hovězí, krůtí, zvěřina, klokaní s obměňujícími se příchutěmi, nejčastěji natural, chilli, spicy, BBQ, lemon pepper, lime&chilli, teriyaki či curry.
- Rillettes z husího, kachního, kančího masa.
- Zvěřinové, telecí a kachní terinky, paštičky.
- Veggie, vegan a celia s cuketovým tataráčkem, lilkovým rillettes.
- Marinované sýry s olivami a sušenými rajčaty.
- Terinky dýňové a kaštanové.
- Pražené oříšky na sladko, na slanou i kořeněné a zauzené mandle.
- Sušený celý banán, sušené ovoce, chilli mango a banán teriyaki.
- Poctivé domácí sirupy s příchutí melounu, manga, rybízu, rebarbory a višní.
- Pečené čaje z podzimního ovoce.
- Čerstvě praženou zrnkovou kávu z pražírny Doubleshot
- Moravská vína a vína z Nového světa
PARTY MENU, STODOLA UNĚTICKÝ PIVOVAR
120 osob, odpolední a večerní akce s grilováním, bez nápojů, převoz inventáře, mixování smoothies a servis před hosty, cena 550,- na os.
Pečená kýta 12kg
RAUT
Rautové mini řízečky se sezamovým semínkem, kuřecí a vepřové, citron
Hovězí gulášek s cibulovým crudité
RAUT – FINGERFOODS
Výběr mezinárodních sýrů s ořechy, hrozny a fíkovou marmeládou
Špízy s baby mozzarellou a cherry rajčaty v bazalkovém oleji
Grisiny s parmskou šunkou
Grilované datle ve slanině
GRIL
Hovězí mini steaky
US style BBQ hovězí žebra
Vepřový špíz s cibulí, paprikou a zelenou chilli salsou
Kuřecí steak satay s arašídovou omáčkou
Kuřecí křídla marinovaná v medu a sójové omáčce
Tygří krevety v limeto-zázvorové marinádě
Výběr grilovacích klobásek s jablečno-křenovým krémem a hořčicí
SALÁTY
Rawfood – Tác se sezónními zeleninovými hranolky (mrkev, okurka, paprika, celer,
cuketa, ředkev) a výběrem dipů (avokádový, koktejlový, hořčicový…)
Řecký salát z rajčat, okurek, oliv se sýrem feta
Kuskusový salát s pečenými paprikami a okurkou
Luštěninový salát z cizrny a čočky s tofu
Výběr zelených listů s dresinky
SIDE´S
Pečené brambory se zakysanou smetanou
Grilovaná zelenina (lilek, cuketa, celer, papriky) s balsamiko-medovou redukcí
Grilovaný kukuřičný klas
Domácí chléb a pečivo
Rajčatová salsa, Guacamole, Tzatziki, Čatní – mangové, hruškové, chilli, cibulové,
Jogurtový dip, BBQ omáčka, HOT salsa z čerstvých chilli papriček
DEZERTY
Ovocné a zeleninové mini smoothies
Krájené čerstvé ovoce a Grilovaný ananas
Domácí Cookies (čokoládové chipsy, pomerančová kůra, ořechy)
MENU KOMERČNÍ BANKA
80 osob, odpolední business lunch formou bufetu, nealko nápoje, pivo a víno, cena 720,- na osobu.
Kanapky
Schwarzwaldská šunka a kapary
Norský uzený losos s koprovým dipem
Anglický roastbeef s česnekovým dipem a tatarskou omáčkou
Caprese
Canapés
Schwartzwalder ham and capers, smoked salmon, Caprese
Norwegian smoked salmon with dill dip
Roast beef with garlic sauce and tartar sauce
Caprese
Pražská selecí šunka uzená, variace zeleniny,
smetanový křen s jablky
Smoked Prague’s ham, assorted pickles,
creamy horseradish with apples
Výběr českých a zahraničních sýrů
Selection of Czech and foreign cheeses
Variace zeleninových salátů
Variety of salads
Výběr z čerstvě upečeného pečiva
Selection of freshly baked pastry
Ovocná mísa
Assorted fruit plate
NÁPOJE
K našemu cateringu si u nás můžete vybrat z široké nabídky nápojů a to jak nealkoholických, tak alkoholických.
Nabízíme různé druhy domácích ovocných a bylinných limonád z vlastních sirupů, dále výběr netradičních limonád z malých českých manufaktur, kompletní nabídku kávy a čajů.
Vybrat si můžete z několika druhů piva z lokálních minipivovarů, nechybí v současné době stále více populární nabídka nealko piv, zahrnující vedle klasických světlých piv i nealko piva ovocná, pšeničná a nově též nealko IPU či cider. U čepovaného piva doporučujeme řemeslné pivo z Pivovaru Kamenice nad Lipou a z Únětického pivovaru, které se svojí nabídkou a hlavně zpracováním v současné době řadí, dle našeho názoru, mezí přední pivovary u nás.
V neposlední řadě v nabídce nechybí moravská a zahraniční vína, koktejly, velký výběr rumů, koňaků, pálenek, whisky a dalších destilátů.
Mile rádi Vám budeme nápomocni při výběru vhodných druhů nápojů, ač vlastní volba záleží především na Vašem přání.
KÁVA
Vzhledem k tomu, že současně provozujeme divadelní kavárnu tak samozřejmě nemůže chybět vynikající káva, v našem případě nabízíme pouze výběrovou kávu z pražírny DOUBLESHOT, která pochází přímo od zdroje, z pěstitelských farem hlavních kávových oblastí ve světě.
DOUBLESHOT, to je pražírna kávy, tři kavárny, tréninkové centrum, cukrárna, ale především tým lidí, kteří milují výběrovou kávu. Od roku 2009 žijí kávou. Vybírají ji osobně u farmářů po celém světě, praží nedaleko Prahy a nabízí ji všem, kdo ve svém šálku rádi cítí čerstvost, pestrost a barevnost chutí.
Momentálně máme na mlýnku espresso směs Tam Dem, která se tentokrát skládá pouze z jedné kávy z guatemalské farmy Chalabal Estrella. Jedná se o promytým způsobem zpracovanou kávu od pana Alfreda Amenabara. V chuti se můžete těšit na sladké tóny třešní, čokolády a červených jablek.
Pro Vaši akci připravíme kávu dle Vašeho přání, od filtrované kávy vhodné pro velké akce až po kávové speciality, kdy je určující trvání akce a počet hostů.
VÍNO
Naši stálou nabídku tvoří moravská vína od p. Průšy z Vinařství na Soutoku a zahraniční vína dovezená společností Vinicola. Díky naší seriózní obchodní spolupráci a přátelským vztahům, Vám můžeme nabídnou víno od těchto společností za vynikající poměr kvalita vs. cena.
Vinařství Na Soutoku je rodinné vinařství, které vzniklo v roce 2011. Výrobní prostory vinařství se nacházejí v malebné jihomoravské krajině na samotném okraji města Břeclav, kde se setkávají tři ze čtyř moravských vinařských podoblastí: Mikulovská, Slovácká a Velkopavlovická. Leží tedy přímo „v srdci“ Moravské vinařské oblasti. Každý rok jsou vybrány nejlepší a nejzdravější hrozny z vybraných poloh vinařských obcí, jež jsou vyhlášeny pěstováním dané odrůdy. Zpracování provádí za použití vlastních unikátních postupů vycházejícími z posledních poznatků výzkumu ve vinařské technologii spolu se zkušenostmi výroby vín ve světě.
Neoblíbenější vína z Kolekce na Soutoku Veltlínské zelené, Pozdní sběr, 2021, podoblast Mikulovská , Tramín červený, Pozdní sběr, 2021, podoblast Znojemská, Ryzlink vlašský, Pozdní sběr, 2021, podoblast Velkopavlovická, Ryzlink rýnský, pozdní sběr 2021, podoblast Slovácká, Rulandské šedé, pozdní sběr 2021, podoblast Slovácká, Rulandské modré BLONDE, pozdní sběr 2018, podoblast Znojemská
VINICOLA je od roku 1997 přímým dovozcem těch nejlepších vín z celého světa. Začali víny z Chile a značka VIŇA TARAPACÁ si u nás v České republice i na Slovensku získala velkou oblibu a stala se nejznámější a zároveň nejprodávanější značkou chilských vín u nás. Později do nabídky zařadili další vína z Argentiny, Austrálie, Nového Zélandu, USA, včetně méně známých vinařských zemí, jako jsou Mexiko nebo Libanon. Po dlouholeté profesní spolupráci a častých návštěvách v různých světových vinařstvích se v roce 2010 rozhodli založit si vlastní vinařství – Vinařství Na Soutoku Karel Průša. VINICOLA, to jsou špičková vína z celého světa. Od Soutoku po Nový Zéland
Mezi oblíbené odrůdy patří Malbec, Carmenere, Merlot, Shiraz.
Náš sommeliér Vám bude mile rád nápomocen během celého procesu výběru vín a nápojů pro Vaši akci. V průběhu degustace jednotlivých vzorků vína před vlastním výběrem, máte příležitost ochutnat vzorky vína z celého světa a možnost zeptat se na to, co Vás o víně nebo jeho původu zajímá. V případě, že si nebudete výběrem zcela jistí, doporučí Vám další možnosti které by odpovídali Vašim představám.
SLOW FOOD DEGUSTACE A SNOUBENÍ – PRIVATNÍ VEČEŘE
Připravíme pro Vás privátní večeři s degustačním menu a vinným párováním. Intimní chvíle pro romantický večer ve dvou či v úzkém kruhu přátel. Jen Vy, sommeliér a šéfkuchař v kavárně vyhrazené pouze pro Vás.
Jednotlivé chody Vám představuje přímo šéfkuchař. Servírují se menší porce, tak aby mohlo být podáváno nejméně pět chodů a 10 druhů vín. Sommeliér v průběhu večeře představuje jednotlivé vína, hovoří o jejich kombinaci s pokrmy a původu. Přístup personálu k hostovi je individuální, lidský a rodinný. Maximálně pro 10 osob.
5 KROKŮ REALIZACE
1. VAŠE ZADÁNÍ, PŘÁNÍ, PREFERENCE A ROZPOČET, PŘÍPADNĚ NAŠE DOPORUČENÍ A NÁVRHY
2. NAŠE NABÍDKA DLE VAŠEHO ZADÁNÍ, VÍCE VARIANT A MOŽNOSTÍ PRO SNAŽŠÍ VÝBĚR
3. VAŠE PŘIPOMÍNKY, KTERÉ MY OBRATEM ZAPRACUJEME A VZÁJEMNĚ SI ODSOUHLASÍME
4. NAŠE VSTŘÍCNOST PRO VAŠE PŘÍPADNÉ ZMĚNY ČI DOPLNĚNÍ NA POSLEDNÍ CHVÍLI
5. NAŠE STOPROCENTNÍ NASAZENÍ PRO VAŠI MAXIMÁLNÍ SPOKOJENOST
JAKÁ BUDE CENA?
Jsme si vědomi, že cena cateringu je vždy jedna z nejzásadnějších otázek. Pokud počítáme obvyklou akci s rautem zahrnujícím předkrmy, studené a teplé pokrmy, přílohy, saláty a dezerty na 4-6 hodin, obvykle se cena pohybuje mezi 450,- až 1.000,- Kč bez dph na osobu bez nápojů. Při cocktail party, coffee breaku a kratších setkání při kterém se podává menší občerstvení v podobě studené kuchyně a užšího sortimentu nápojů se tato cena pohybuje mezi 250,- až 500,- Kč bez dph na osobu s nápoji. Představu co zahrnuje menu v dané cenové relaci si můžete lehce udělat podle přiložených menu z realizovaných akcí.
Podstatné je zmínit jaké faktory cenu ovlivňují.
V prvé řadě cenu ovlivňuje charakter menu co se surovin týče a rozsah menu čili množství druhů pokrmů.
Je důležité zmínit, že kvalitní raut neznamená pouze drahé suroviny, i v nižší cenové relaci Vám připravíme delikatesy např. z grilované panenky, krůtích prsou, vepřové krkovice a další rybí, bezmasé, zeleninové pochoutky studené i teplé kuchyně.
Často je však účelem poskytnout hostům i okázalejší gastronomický zážitek, a tak mezi nabízené pokrmy patří např. vyzrálé argentinské hovězí, krevety, humři, sladkovodní či mořské ryby, exotické suroviny, apod. , které jsou ovšem nákladnější, náročnější na úpravu a servis a tím pochopitelně zvyšují výslednou cenu.
Významným faktorem je dále také rozsah menu, čili kolik např. druhů předkrmů, zda budou dvě nebo čtyři hlavní jídla masitá a vegetariánská, počet salátů, příloh či dezertů, apod.. Zpravidla se tyto počty pohybují mezi 3-6 předkrmy, 2- 4 hlavními chody s přílohami, dále výběr 2-4 salátů, ovoce, 3-4 sladké dezerty.
V druhé řadě je pak důležitým faktorem počet hostů. Cena rautu, či jiné akce se zpravidla kalkuluje na jednoho hosta. Je pouze na Vás jak velkou akci si přejete uspořádat, na druhou stranu se s vyšším počtem hostů snižují náklady na 1 hosta.
Dalšími faktory, které je dobré brát v potaz jsou, délka trvání akce a s tím spojené potřebné množství jídel a nápojů, zvláštní potřeby ohledně vybavení, dekorace potřebné vzhledem k charakteru akce, také místo konání s ohledem na nutnost přepravy inventáře, pokrmů a nápojů.
V neposlední řadě se nesmí zapomínat na nápoje. Tyto se obvykle počítají zvlášť, buď podle předem určeného množství nápojů, případně předem stanoveného budgetu na nápoje nebo na základě pouze zkonzumovaného množství, čímž předejdete plýtvání v podobě otevřených či nedopitých nápojů. Zaleží jaké nápoje bude akce zahrnovat, případně které alkoholické nápoje a v jakém množství budou k dispozici Vašim hostům.
REFERENCE
Zajímají nás nové trendy v oblasti gastronomie. Dbáme na tradiční kulinářské řemeslo s důrazem na kvalitu a poctivost. Máme dlouhodobé zkušenosti a znalosti z oboru. Sledujeme roční období a sezónnost surovin. Snažíme se využívat lokální a blízké zdroje. Jsme gluten-free and vegan friendly, baví nás tvořit kreativně a hravě.
Společnost byla založena v březnu 2019 a provoz byl zahájen v záři téhož roku. V současné době má společnost nově jednu provozovnu v Praze a dvě provozovny v umístěné v blízkosti lesů uprostřed Chráněné krajinné oblasti Žďárské vrchy a dále se zabýváme zajišťováním nejrůznějších druhů privátních a firemních akcí, degustací a cateringu.
Společnost se svými dvěma provozovnami uprostřed Žďárských vrchů, zabývající se gastronomií na bázi street foodu, designu a kulinářského umění, zařadila již v prvním roce na Gastromapu Lukáše Hejlíka. V předchozích letech jsme se ve spolupráci s našimi partnery podíleli na zajištění rautů a galavečeří pro Pražský hrad, Magistrát hlavního města Prahy, dále gastronomické zajištění sportovních akcí Světového poháru v biatlonu a lyžování v Novém Městě na Moravě, světového poháru MTB Merida Bike Vysočina, v září 2020 výhradní dodavatel cateringu Stihl® timbersports® series – Mistrovství ČR NMNM.
Nabídku vín a řízené degustace u nás obstarává odborník na slovo řečený Jan Martínek, v současné době obchodní ředitel a Head sommelier společnosti Vinicola, předního dovozce kvalitních vín, znalec nápojů, který prošel několika významnými společnostmi v oblasti distribuce nápojů a má bohaté zkušenosti z provozování vinoték, specialista na oblast argentinských a chilských vín a zároveň člověk, který stál společně s technologem Karlem Průšou u zrodu projektu Vinařství Na Soutoku.
Osobně se účastní řízených degustací, snoubení vín, zážitkových slow food večeří a bude Vám, se všemi svými znalostmi a zkušenostmi, plně k dispozici při výběru vhodných nápojů pro Váš raut, banket, coffee break, oslavu či večírek.